OHL wint eerste oefenpot; Henry én Perbet weten de goal nog staan

Challenger Pro League | OH Leuven heeft woensdagavond de eerste oefenpot sinds de uitbraak van het coronavirus vlotjes gewonnen. De Leuvenaars namen met een duidelijke, maar geen overdreven 4-0 de maat van de buren van eersteprovincialer KHO Bierbeek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Topschutter Thomas Henry toonde zich meteen weer trefzeker. De Fransman nam voor de rust de twee goals voor zijn rekening en scoorde zelfs bijna een zuivere hattrick. Zijn eerste goal kwam er nadat de Bierbeekse goalie een schot van Limbombe niet onder controle kreeg, zijn tweede kwam er op assist van maatje Xavier Mercier.

Na de koffie zette Marc Brys elf andere spelers tussen de lijnen en ook zij scoorden 2x. Dit keer was het met Jérémy Perbet die andere sluipschutter die de ban brak. De ervaren spits rondde een actie van Kotysch goed af. Even later zette youngster Raemaekers met een knappe vrijschop de 4-0 eindstand op het bord.

OHL eerste helft: Keet, Tshimanga, Schuermans, Ngawa, Aguemon, Henry, Mercier, Limbombe, Maertens, Croizet, Keita.

OHL tweede helft: Ravet, Raemaekers, Ouedraogo (85’ Gillekens), Kotysch, Hubert, Asante, Kehli, Borges (76’ Gilis), Tucic (80’ Allemeersch), Vekemans, Perbet.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top