Stranger Things 3: één zomer kan alles veranderen

Films | Stranger Things komt deze zomer terug voor een derde seizoen en Netflix heeft onlangs de eerste spannende trailer gelost. Bekijk hem hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Eén zomer kan alles veranderen", zo kondigt Netflix het nieuwe seizoen aan:Veel valt er nog niet af te leiden, maar we krijgen toch een glimp van het derde seizoen. Hawkins probeert het leven op te pikken na de gebeurtenissen van het vorige seizoen. Maar het blijft Stranger Things natuurlijk … en dat betekent: monsters uit het Upside Down die opnieuw lijken op te duiken, en zwaarbewapende mannen die orde op zaken komen stellen. Of vergissingen rechtzetten en experimenten verdoezelen…
De kids tekenen allemaal present, net als David Harbour en Winona Ryder. Een nieuw gezicht is dat van Maya Hawke, dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke, die de cast vervoegt als de alternatieve Robin.
 
Stranger Things, seizoen 3: vanaf 4 juli op Netflix.
 
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top